Rreth Nesh

Hoteli jone ndodhet ne frontin e Portit te Sarandes dhe shume afer qendres se qytetit, ne jemi hotel i ri dhe ne ofrojme standard te larte ne dhome, si asnje hotel tjeter ne Sarande!